L'última instantània de Malú confirmaria el seu embaràs

La cantant ha aparegut amb una camiseta ampla que delatava una incipient panxa
Malú podria estar embarassada | LA COCTELERA

 

Des que ha eixit a la llum la relació entre Malú i Albert Rivera, les especulacions sobre la parella no han parat en cap moment. Primer es buscava la seua primera fotografia junts, que no va arribar fins al cap d’uns mesos; després va ser el misteri de la seua destinació vacacional durant l'estiu; i ara es tracta d’un possible embaràs. 

 

Fa unes setmanes van començar a agarrar força els rumors d'un embaràs de la cantant quan un pirata informàtic va piratejar el compte de WhatsApp del polític i, entre altres conversacions, en va trobar una entre la parella que parlava d'un embaràs.

 

Malú reapareix amb una panxa que pareix d'embarassada

Amb esta parella tot s’ha convertit en una incògnita, però l’última fotografia que s’ha publicat de la cantant a on mostra una panxa incipient, vindria a confirmar que es troba esperant un bebé amb el polític. Este es convertiria en el primer fill de Malú i en el segon d’Albert Rivera, que ja té un altre fill d’una relació anterior.

 

La imatge de què parlem ha sigut publicada en les xarxes socials d'una de les seguidores de la cantant, que ha coincidit amb ella amb motiu de la gravació conjunta d’una cançó de Malú amb alguns dels seus seguidors. Malú duia una camiseta prou ampla que deixava vore una panxa incipient, i ella mateixa es va justificar argüint que s'havia engrossit uns quilets de més. Tot i que el rumor no ha sigut confirmat oficialment per la parella, els seus seguidors ja donen per cert l'embaràs de la cantant.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El picador De la Viña, operat d'urgència després d'una parada cardíaca" "Laura Escanes publica la primera foto al costat de la seua filla"