Urdangarin aconseguix un Notable Alt durant el seu primer mes de voluntariat

Han valorat positivament la seua col·laboració, la puntualitat i l'assistència, mèrits suficients per a mantindre estos permisos

Iñaki Urdangarin ix del seu voluntariat en el Hogar Don Orione | València Diari

Iñaki Urdangarín ja pot dir que ha superat amb satisfacció el primer mes del seu voluntariat en el centre Hogar Don Orione.

Cal recordar que el cunyat dels actuals reis d'Espanya va iniciar esta nova etapa com a primer permís de l'estada com a pres en el centre penitenciari de Brieva (Àvila), per la seua implicació en el cas Noós. Després d'unes setmanes, pareixia que la seua continuïtat en el centre perillava arran de la petició de Fiscalia d'anul·lar les eixides de l'intern.

Un treball de huit hores durant dos dies a la setmana

Ara bé, després del Notable Alt amb el qual han qualificat des del centre a Urdangarín, l'home de la infanta Cristina seguirà amb la seua feina durant huit hores i dos voltes per setmana.

Segons ha informat 'OK Diario', els avaluadors del centre han valorat positivament la seua col·laboració, la puntualitat i l'assistència, mèrits suficients per a mantindre estos permisos. Cal recordar que, gràcies al seu passat com a deportista, Urdangarín ajuda al servici de psicomotricitat del centre i dona una mà en la recuperació de persones amb mobilitat reduïda.

 

No té accés a internet, ni pot rebre visites

Durant les huit hores que està en el centre, el gendre del rei emèrit està en la sala de fisioteràpia, des d'a on no té accés a internet, ni pot rebre visites. Això i tot, Urdangarín sí que dina amb la resta de treballadors del centre en un menjador comú.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rivera va mentir quan va assegurar que no havia provat les drogues" "Mor Inmaculada Escrivà, alcaldessa de Palma de Gandia, als 47 anys"