La possible condemna a un home per matar a colps a la seua parella a Rojales

El detingut, de nacionalitat hongaresa, va propinar una pallissa mortal a la seua parella sentimental
L'acusat va propinar a la víctima una pallissa amb múltiples colps per tot el cos  | Pixabay

Un home de nacionalitat hongaresa podria ser condemnat a una pena de 14 anys de presó per presumptament assassinar a la seua parella sentimental, en el domicili en el qual tots dos residien, en la localitat de Rojales (Alacant).

La fiscalia considera a l'home autor d'un delicte d'homicidi amb la circumstància agreujant de parentiu en el judici que se celebrarà en l'Audiència Provincial, davant el tribunal del jurat, el pròxim 6 de setembre. Pel que sembla, els fets jutjats van tindre lloc l'1 d'abril de 2019, quan l'acusat li va propinar presumptament una pallissa amb múltiples colps per tot el cos a la seua parella sentimental que van causar la defunció de la víctima.

En concret, el cos de la dona presentava fins a 24 ferides de diversa consideració amb mostres de contusions i hematomes als braços, en les nines, en el pit, en el rostre i al cap. La dona, d'origen hongarés, va acabar morint a conseqüència d'una hemorràgia subaracnoidal per traumatisme cranioencefàlic greu patida després de rebre diversos d'aqueixos colps.

La Fiscalia sol·licita, a més, que l'acusat indemnitze a un dels familiars de la morta, la seua iaia, amb el pagament de 31.000 euros més els interessos legals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Estable en l'UCI el jove rescatat amb vida en l'afonament de l'edifici de Peníscola" "Un incendi arrasa un habitatge a Mislata"