16 persones rescatades de les seues cases i d'un càmping a causa de la pluja en Sueca i Cullera

A demés, els bombers també han salvat a gent atrapada en els seus cotxes
La pluja ha caigut molt fort en Cullera, a on ha deixat situacions com les de la foto | Ajuntament de Cullera

El Consorci Provincial de Bombers de Val√®ncia ha fet durant esta matinada de dijous unes vint intervencions a causa de les fortes pluges que han caigut en alguns municipis del territori valenci√†.

La zona m√©s complicada ha sigut Cullera i Sueca, localitats de la Ribera (Val√®ncia), a on els bombers han hagut de rescatar a diferents fam√≠lies de les seues cases. Concretament han salvat a deu persones en dos cases de Cullera, altres dos en el C√†mping les Palmeres de Sueca i quatre en una vivenda del mateix municipi.

A dem√©s, s'ha rescatat a diferents persones dels seus cotxes atrapats en llocs com t√ļnels, en Benifai√≥ i Sueca. En cap dels servicis s'han produ√Įt danys personals. Tamb√© al llarg de la nit s'han fet algunes faenes traient aigua de terrasses i retirada d'arbres caiguts.

Els bombers han informat que durant este dijous est√† previst revisar altres 20 servicis per terrasses i baixos inundats que no es podien efectuar anit mentres durara la pluja, ja que continuava pujant el nivell de l'aigua, pel que es faran hui a mesura que amaine.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Ferits un menor i un home en l'explosió d'una casa en Sueca" "4 ferits en un accident amb 9 cotxes en Castelló de la Plana"