Dos accidents col·lapsen l'A-7 entre dos localitats valencianes

Hi ha diversos quilòmetres de retenció en l'autovia a conseqüència de dos sinistres molt pròxims entre si
Els accidents han provocat llargues retencions  | Pxhere

Dos accidents en l'A-7 entre les localitats de Puçol i Sagunt han col·lapsat l'autovia provocant llargues retencions entre la Pobla de Farnals i en enllaç amb l'A-23 en direcció Terol. Tots dos sinistres s'han produït per abast i en direcció cap a Barcelona.

En el primer d’ells, del que s’hi ha rebut avís a les 10:16, han acudit tres dotacions de Sagunt, Pobla de Farnals i Montcada, així com diversos comandaments del Consorci. Es tractava d’un xoc de tres camions, on en total havien quedat atrapades dues persones que han hagut de ser excarcerades pels bombers. Si bé una de les excarceracions ha sigut prou ràpida, l’altra ha sigut més costosa, ja que sobre la cabina en la qual es trobava el conductor havia caigut part de la càrrega de l’altre camió, dificultant les tasques de rescat dels bombers. Finalment, també han aconseguit excarcerar-lo. Mitjans sanitaris s’hi han fet càrrec dels afectats.

D’altra banda, un poc més tard, a les 10:34, bombers de Sagunt han hagut d’intervenir en un altre xoc a sols uns kilòmetres de distància, on han col·lidit una furgoneta i un camió. Tot i ser un accident molt aparatós i un impacte prou violent, no ha calgut excarcerar als seus ocupants i els bombers han realitzat neteja de calçada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rebutgen investigar a 'El Tuvi' pel crim de l'embarassada de Xàtiva" "S'incendia una fàbrica de calçat a Elx"