Sorprenen a diferents conductors circulant baix els efectes de les drogues en Alacant

Els controls de trànsit i l'assistència en un accident permeten detectar a diferents conductors que circulaven davall els efectes de l'alcohol i un més baix els de les drogues
Múltiples infraccions en Alacant | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha desplegat un operatiu de vigilància i disciplina de trànsit, fent diferents controls d'alcoholèmia, en els que s'han denunciat a un total de 8 conductors en uns quants accessos, carrers de la ciutat i les platges per conduir baix els efectes de l'alcoholinfraccions de velocitat, no tindre passada la ITV o sense permís de conduir, entre altres.

Segons fonts policials, entre les intervencions més importants d'esta nit, destaca un accident de trànsit entre una cotxe i una moto, que es va produir a les 23.40 hores, en l'avinguda de Jaume I d'Alacant.

Els agents van comprovar que el conductor del ciclomotor no portava permís de conduir i després de fer-los les proves, els agents han detectat la presència de drogues en l'organisme d'un dels implicats. Les autoritats han instruït les corresponents diligències per un delicte contra la seguretat viària que es remeten al jutjat de Guàrdia.    

           

Així mateix a les 23.00 hores en carrer del Teatre, s'ha instruït una altra denúncia, a un home que conduïa de manera anòmala un cotxe. Ràpidament, el conductor ha sigut parat pels agents, comprovant que sobrepassava la taxa permesa i se li han instruït diligències penals remeses al jutjat.  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Accident de trànsit en Vila-real" "Un xiquet simula el robatori del seu telèfon mòbil en València"