Acusat un home d'agredir sexualment a la seua cosina en una casa abandonada a Castelló

La Fiscalia demana huit anys i mig de presó

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló jutjarà el proper dia 20 a un home acusat d'haver agredit sexualment la seua pròpia cosina, en una casa abandonada de la localitat. La Fiscalia Provincial demana per a l'acusat huit anys i mig de presó i una indemnització de 6.000 euros per a l'afectada. Segons ha informat 'El Periódico Mediterráneo' els fets ocorregueren en setembre de 2016 quan el dia 18 l'home tornava a casa amb un amic, la seua cosina i una altra xica en el cotxe. L'home va demanar a l'amic que conduïa que parara el vehicle, ja que ell volia acompanyar a la seua cosina a peu a sa casa.

Quan la víctima i ell van baixar del cotxe van començar a caminar i de sobte ell la va agafar del braç i la va dirigir a un descampat, segons sosté el Ministeri Fiscal en el seu escrit de l'acusació. L'home va obligar a la jove a anar amb ell a una zona propera al Grup San Lorenzo, on l'acusat sabia que hi havia una casa abandonada quasi en ruïnes. Una vegada allí la va espentar sobre un matalàs que hi havia i li va baixar el pantaló i la roba interior fins als genolls. Segons el fiscal la jove li demanava que parara i que la deixara anar-se'n entre plors però l'agressor no li va fer cas i la va agredir sexualment. La va agafar dels canells i li va ordenar que es callara perquè si no ho contaria tot i ella seria «la culpable de tot». La Fiscalia Provincial demana a més de la pena de presó, una compensació econòmica per a la jove i una ordre d'allunyament per període de nou anys, així com un programa formatiu en matèria d'educació sexual per a l'acusat, en cas de ser condemnat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Intervingudes més de mil plantes de marihuana en una operació antidroga a la Comunitat" "Es nota un terratrémol a la Costera"