S'afona un barco a causa d'un incendi en la Marina de València

El Pla d'Emergència Exterior del Port de València va ser activat mentres es van fer les actuacions d'extinció
Barco afonat després de cremar en la Marina de València | Bombers de València

Un incendi en una embarcació recreativa en la Marina de València ha obligat este diumenge a activar el Pla d'Emergència Exterior del Port de València en situació 0, amb conseqüències només en el límit del recinte portuari, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències.

El barco s'ha pegat foc cap a les 19.00 hores del diumenge en les instal·lacions de l'Autoritat Portuària de València. Per això, el 112 ha mobilitzat tres dotacions de bombers, que han treballat en la zona al costat dels bombers de l'Ajuntament de València i la mateixa policia portuària.

També s'ha desplaçat fins al lloc una unitat del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), de forma preventiva. Tal com marca el protocol, i segona ha informat el 112 de la Generalitat Valenciana, s'ha activat el Pla d'Emergència Exterior del Port en situació 0, que implica que les conseqüències de l'incendi es limiten al recinte portuari. Com es pot vore en les imàtgens, l'embarcació ha quedat totalment afonada en l'aigua, després de l'incendi.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un home mentres feia senderisme entre Salinas i Sax" "Juí per violar a la seua exparella en Castelló"