Agredeixen i amenacen a la sotsdirectora de Seguretat de la presó de Villena

Un grup d'encaputxats la van envoltar quan eixia del seu domicili, li van colpejar a la cara i el van amenaçar amb què mantingués "la boca tancada"

La Secretaria General de IIPP condemna i mostra el seu rebuig i indignació pel brutal atac que va patir ahir dilluns, 6 de setembre, la sotsdirectora de seguretat del CP Alacant II a la porta de casa seua.

El màxim responsable de IIPP, Àngel Luis Ortiz, res més conéixer l'agressió, es va posar en contacte amb ella per interessar-se pel seu estat i mostrar-li el seu suport incondicional i el de tota l'Administració penitenciària.

Ortiz va posar també a la seua disposició totes les eines legals necessàries per a aclarir els fets i detenir els agressors.

En el matí d'ahir, quan la sotsdirectora de Seguretat eixia per la porta del seu domicili, entre 5 o 6 individus encaputxats la van envoltar i van acovardir. Tres d'ells la van subjectar per darrere mentre un altre li va clavar dos forts cops a la cara a la vegada que l'amenaçava que mantingués "la boca tancada" en la declaració que tenia pendent per hui.

La comandament de la presó de Villena està declarant este mateix matí al marc d'una investigació oberta sobre l'actuació de tres funcionaris a la reducció d'un intern, malalt mental, que va tenir lloc el passat 16 d'agost al centre penitenciari.

Els subdirectors de Seguretat dels centres són els responsables de la custòdia de les imatges que es graven a l'interior de les presons. La de Villena custòdia les de l'incident d'agost que són part fonamental per aclarir els fets esdevinguts.

De fet, la sotsdirectora ja havia rebut amenaces similars per WhatsApp a través d'un número ocult, fet este que s'havia posat en coneixement dels inspectors perquè s'afegiren a l'expedient d'investigació obert.

Després de l'atac sofert, la funcionària de IIPP ha denunciat els fets davant les Forces i Cossos de Seguretat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un militar espanyol de 22 anys durant unes maniobres" "Un menor ferit després de topar la seua moto contra la terrassa d'un bar a València"