Aída Nizar sorprèn apareixent semidespullada a la televisió Italiana

La controvertida col·laboradora de programes de Telecinco ha protagonitzat una imatge d'allò més cridanera
Aída Nízar, en arxiu | València Diari

Aída Nízar crida l'atenció allà on va i precisament això és el que va fer en la seua tornada a la feina després de les seues vacances a Eivissa. Aída Nízar, sense vergonya, no ha tingut miraments per ensenyar un pit en directe mentre apareixia en directe a la televisió italiana. L'exparticipant de 'Gran Hermano' triomfa ara a Itàlia, on forma part de l'equip de col·laboradors del programa 'Pomeriggio Cinque', el programa del cor que s'emet cada dia a 'Canale 5'.                         

La seua aparició el passat dimecres, va servir de ben segur per augmentar l'audiència, perquè després de l'escena davant les càmares, el seu nom es va erigir com una tendència emergent a les xarxes socials i en els cercadors d'Internet, el vídeo circula per tot arreu.

Aída Nízar, sense vergonya

Nízar és sinònim d'escàndol. De fet, són molts els qui a Espanya són coneixedors de les seues actuacions i és per això mateix que l'acció no ha agafat per sorpresa a ningú. I és que mentre oferia un discurs amb el qual s'anava emocionant a poc a poc, reflectit en el seu to i ritme de veu, va moure més del compte les seues mans i els seus braços i, sense poder controlar-ho, el vestit es va caure cap avall i... sopresa.                          

Un dels tirants del seu vestit va cedir finalment i Itàlia va poder vore el pit d'Aída Nízar. Sense vergonya i sorprenent a tot el món, Nízar demostra dia a dia des d'Itàlia que seguix sent la mateixa que creava controvèrsies a Espanya.                                 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut després de pagar amb una targeta falsa i trencar el nas a un policia a València" "L'important canvi en la velocitat de les carreteres valencianes"