Alarmant situació en el barri del Cementeri d'Alacant per la presència de diversos porcs vietnamites

Afecten també a un polígon industrial

Els veïns d'Alacant seguixen alarmats per la situació que s'està vivint en la zona de l'abocador format en el polígon industrial de Llano del Espartal, on des de fa uns dies diversos porcs vietnamites habiten per allí. En el barri del Cementeri es viu esta situació amb estupefacció, ja que no sembla que s'estiga fent res per a aturar la proliferació d'estos mamífers. Segons ha informat 'Diario Información', s'ha denunciat que centenars de famílies i xiquets viuen per una zona del municipi que no complix els requisits mínims de salut pública i que pareix més pròpia d'altres països més endarrerits, segon ho ha qualificat Luís Barcala el portaveu del Grup Popular municipal.

  

L'estat de la zona

  

Una de les queixes més repetides és que la situació ve de lluny i que podria haver-se previngut d'haver-se realitzat el Pla Integral en el barri del Cementeri per a dur a terme accions urgents en l'estat íntegre del barri. Els veïns denuncien la inseguretat de la zona, la falta de llum i les calçades en mal estat així com els trams sense voreres. Així amb el temps s'ha anat acumulant els desperfectes en esta zona de la perifèria com en el polígon del Llano del Espartal on el que s'acumula és el fem i sembla que desenes de porcs vietnamites porten un temps fent d'aquesta zona sa casa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorprenen un home a Alacant quan es disposava a furtar bicicletes" "FOTO FASTIGOSA: La suposada imatge sexual de 'El Prenda' i la xica violada que hui ha incendiat Espanya"