Cinc detinguts per amenaçar una víctima perquè no fora a declarar

Els arrestats es van presentar en seu judicial i van envoltar la víctima per acovardir-la i evitar que declarés davant l'Autoritat JudicialAgents de la Policia Nacional han detingut els cinc presumptes autors d'un delicte contra l'administració de la justícia, per haver intimidat a la pròpia seu judicial la víctima d'unes lesions per arma blanca el mateix dia que havien estat citats per declarar davant de la seua Senyoria.

Els fets van passar sobre finals del mes de setembre, quan les dos parts immerses en un procés judicial havien estat citats per comparéixer a la Fiscalia de Menors d'Alacant.

Ambdós parts, havien estat citades per comparéixer al jutjat en relació amb una baralla que havien mantingut l'agost de l'any passat entre el denunciant de les amenaces i tres dels detinguts, dos dels quals eren menors d'edat en aquell moment, resultant que, durant esta baralla, la víctima dels fets va resultar apunyalada sent el presumpte autor de l'agressió un dels ara detinguts.

Així les coses, el dia de les compareixences al jutjat, es van presentar, a més dels encartats en el procés, dos adults més. Estes cinc persones, a la sala d'espera de la mateixa Fiscalia de Menors, van envoltar la víctima i de manera hostil van intentar acovardir-lo amenaçant-lo per evitar que seguís endavant amb el procés.

La víctima, per por de tals amenaces, va decidir no comparéixer aquell dia, prenent a més la determinació de no seguir endavant amb el procés, per la qual cosa estes amenaces van tenir l'efecte buscat pels detinguts.

No obstant això, després de tenir-se coneixement d'estos fets, es va dur a terme una investigació sobre estes, fent-se càrrec de la investigació el Grup Operatiu de Policia Judicial de la Comissaria d'Alacant Centre, els quals van aconseguir identificar els autors dels fets a través de les imatges de les càmeres del mateix jutjat que recollien perfectament l'enregistrament de com es produïen.

Tot això, juntament amb les declaracions obtingudes de testimonis que eren al lloc, va ser determinant perquè el grup investigador procedís a la detenció d'estes persones com a autors presumptes d'un delicte contra l'administració de la justícia.

Els detinguts, un menor d'edat, d'edats compreses entre els 16 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i amb antecedents previs, van ser posats a disposició dels Jutjats d'Instrucció d'Alacant, exceptuant el menor d'edat que compareixerà a la Fiscalia de Menors oportunament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Localitzats els tres menors sostrets d'un centre per la seua mare" "Un mort i tres ferits en un accident en la central d'Ascó"