Ana Julia Quezada demana a Institucions Penitenciàries més protecció en la presó de 'El Acebuche'

Assegura haver rebut atacs verbals en coincidir amb altres preses
Ana Julia Quezada, asesina del pequeño Gabriel | Antena 3

Fa una setmana que Ana Julia Quezada, assassina confesa de Gabriel, es troba en la presó de ‘El Acebuche’, a tan sols 10 km d'Almeria. Allí està interna en un règim especial, custodiada per una presa ombra que l'acompanya les 24 hores de dia i aïllada en un mòdul de la presó.

  

  

Ana Julia Quezada demana més protecció a la presó

La culpable de l'assassinat de Gabriel es refugia en la seua cel·la de la resta de recluses del mòdul de dones de la presó de ‘El Acebuche’. En ella passa unes 20 hores al dia i solament ix en moments molt puntuals i necessaris. Per exemple, per a menjar, dutxar-se o prendre una mica l'aire si ho necessita.

Són aquests moments en els quals pot arribar a coincidir amb la resta de preses, encara que solament siga de passada i durant un breu període de temps. Segons ‘El Confidencial Digital’, Quezada ja ha rebut algun atac verbal dins de presó per part de les seues companyes. És precisament açò el que l'ha portat a demanar més protecció als funcionaris de Presons.

Ana Julia Quezada durante la búsqueda de Gabriel  | España Diario

Segons el mitjà ja citat, fonts d'Institucions Penitenciàries han assegurat que de moment no s'ha fet cap canvi en relació a la petició d'Ana Julia. Sí que és cert, no obstant açò, que expliquen que sí seria possible fer una reorganització dels horaris perquè pogueren adaptar-se millor a les necessitats de la nova reclusa i no fer-la coincidir mai amb les altres internes.

Ana Julia, rebutjada per la resta de preses


Abans fins i tot que l'assassina de Gabriel arribara a presó ja podia preveure's que la seua estada allí anava a ser difícil. Les recluses en la presó de van assegurar estar disposades a «venjar-se» de Quezada res més saber que ingressaria en el seu centre penitenciari.

Moltes de les preses estaven pendents de l'arribada d'Ana. La majoria d'elles són d'ètnia gitana i per a elles «els xiquets són sagrats». «Anem a fer-li la vida impossible, no va a ser capaç ni de dormir tranquil·la», asseguraven. És per açò que Ana Julia es troba aïllada de la resta d'internes.

De fet, ja a la seua arribada a la presó les recluses l'esperaven amb una sorpresa poc agradable. Havien preparat tot tipus de cartells i dibuixos de «peixets» com a símbol de retret a l'assassinat de Gabriel comès per Ana Julia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: 2 intents de segrestos a xiquets durant les Falles de València" "HEROI: José Miguel Hidalgo, el capità que va aconseguir que parlaren Ana Julia, ‘El Chicle’ i l'assassí de Pioz"