Ana Rosa a Jorge Javier «Però si tu cantaves fatal», després de confessar que canta en la seua nova obra de teatre

El català ha anat a presentar il·lusionat el seu nou projecte després del fracàs estrepitós de 'Gran Hermano Revolution'
Jorge Javier en el programa d' Ana Rosa | Cedida

 

Jorge Javier Vázquez ha passat per 'El programa de Ana Rosa' després de l'emissió de l'últim programa de 'Gran Hermano Revolution', reality del que era fins a anit presentador. El programa ha passat per Telecinco sense massa èxit enguany, cosa que s'unix a les baixes audiències que 'Sálvame' està tenint en estos últims mesos. Després del poc èxit en televisió el presentador ha cercat altres projectes, i ara es troba immers en la seua nova obra de teatre 'Grandes éxitos', que s'estrena el gener vinent. Com a reclam perquè la gent acudisca a veure-la ha confessat en 'El programa de Ana Rosa' que és ell mateix qui canta en l'obra, unes paraules que han deixat molt sorpresa a Ana Rosa.

«Però si tu cantaves fatal. Quan treballem junts, els que pitjor cantàvem érem Jorge i jo. A mi no em podien ni arreglar», li deia la presentadora. Açò després d'haver-li preguntat: «Però, cantes tu?», al que Jorge Javier va respondre: «De puta mare. Cante i balle». La xicoteta pullita, encara que en to humorístic, segur haurà minat la moral d'un Jorge Javier que ha anat a presentar il·lusionat el seu nou projecte després del recent fracàs de 'Gran Hermano Revolution'.

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BRUTALS IMATGES: Un equip valencià de futbol implicat en un accident de trànsit" "MOLT FORT: L'ex de Terelu trau a la llum un vergonyós secret d'ella"