Ana Rosa li diu a Rufián que viu en democràcia i no baix opressió

A més, ha comentat que «té sort de no haver viscut en l'època de Franco»
Ana Rosa i Gabriel Rufián han tingut un dur intercanvi de paraules | Telecinco

 

'El programa de Ana Rosa' porta un temps encadenant queixes. Gran part de la seua audiència, de fet, està emigrant al programa de la competència, 'Espejo Público', conduït per Susanna Griso. Tot es deu a la forma en què el programa ha estat gestionant l'assumpte del procés independentista que ha esclatat a Catalunya.

 

En este context, el programa s'ha equivocat diverses vegades i ha patit llisques considerables, encara que és cert que no tots van ser culpa del programa. Cal recordar que la història que circulava fa uns dies sobre que 'El programa de Ana Rosa' havia decidit enviar a reporters a la guarderia dels fills d'Oriol Junqueras era en realitat falsa i la mateixa Ana Rosa es va encarregar de desmentir-la.

 

No obstant això, açò no eximix d'altres fallades com l'error en el càrrec que exercix Inés Arrimadas dins del seu partit, o el recent contratemps amb Gabriel Rufián, en el qual el programa rescatava un fragment d'una entrevista i, pensant que era actual, ho comentava de forma errònia.

 

El mateix Gabriel Rufián, adonant-se de l'equivocació, els va respondre en les xarxes socials, aclarint que el fragment no pertanyia ni al present ni parlava de política: es tractava, llavors, d'una descontextualització d'una entrevista que el diputat va concedir en 2016 per a parlar de futbol.

 

De qualsevol manera, en esta ocasió, ha tornat a produir-se un enfrontament entre el programa i el polític. Ana Rosa ha entrevistat este matí del dilluns 13 de novembre a Rufián, i tots dos han comentat l'actual situació del seu partit respecte a les eleccions autonòmiques que tindran lloc el pròxim 21 de desembre.

 

Ana Rosa assegura que Rufián no sap el que és una vertadera opressió

Així, com informa 'Ecoteuve', els dos han protagonitzat uns moments de tensió, fruit del xoc de les seues dues perspectives sobre l'assumpte. En un moment de l'entrevista, Rufián deia: «Convé també recordar que és gent que declara baix un règim d'opressió baix amenaces durant hores i hores i açò el que reflectix és un país que està absolutament a la deriva».

 

En resposta, la periodista, es va sentir alguna cosa indignada i li va dir: «Jo respecte la seua ideologia precisament perquè vivim en una democràcia i no en un règim opressiu. El senyor Puigdemont no està en l'exili, està escapolit. És tal democràcia que és veritat que unes persones que estan a la presó es poden presentar a unes eleccions, poden exposar lliurement les seues idees».

 

Per si les seues paraules no hagueren sigut ja prou rotundes, la presentadora encara va sentenciar: «Crec que vosté coneix pocs règims opressius perquè els hem conegut sabem el que és. Té sort de no haver viscut en l'època de Franco», provocant el riure del polític.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!