Andy i Lucas demanen perdó per haver ensenyat una samarreta de Gabriel

Els dos cantants han volgut tancar així este episodi, encara que els hauria agradat fer-ho de manera privada
Andy i Lucas ensenyen la polèmica samarreta en un concert | El Confidencial

 

La polèmica entre els cantants Andy i Lucas i la família de Gabriel Cruz per haver fet una a samarreta amb imatges de diferents menors assassinats continua. El duet va presentar la samarreta en un dels seus últims concerts i els pares de Gabriel van lamentar que no els hagueren demanat permís per utilitzar la foto del seu fill.  

Este comentari va ser contestat per Lucas que va publicar un vídeo a les seues xarxes socials i on, tot que es disculpava amb ells, comentava que no li agradava la seua actitud. Davant les crítiques rebudes per este vídeo, els artistes s'han hagut de tornar a disculpar. 

Andy i Lucas volen «passar página» 

Esta nova disculpa va arribar en un dels seus últims concerts a la població madrilenya de San Sebastián de los Reyes. En uns dels descansos entre cançó i cançó, Lucas va agafar el micròfon i va dir: «Sabeu com som. Som tot cor, pensàvem que este gest no molestaria». 

El cantant justificava la seua acció dient: «Només volíem ser un altaveu perquè esta causa no mora. Tot i això, li demano perdó, senyora, per ser tan grosser ahir». I parlant directament a la mare de Gabriel Patricia, afegia: «Volem tancar este tema i passar pàgina»

Lucas: «La culpa és nostra»

Encara que es va voler disculpar sincerament, el cantant no va poder mostrar el seu cabreig amb la qual considera una mala actitud dels pares del xiquet assassinat. Lucas va comentar: «no hauria estat malament fer-ho de manera privada. Que ella s'haguera dirigit personalment a nosaltres i no fer un comunicat, però no passa res. La culpa és d'Andy i Lucas, la culpa és nostra».                             

Andy i Lucas, en arxiu   | Cedida

 

Sobre l'acusació de Patricia, on assegurava que la imatge del seu fill havia estat utilitzada com «un eslògan polític», va ser el mateix Lucas qui va optar per defensar-se que «nosaltres som de causes, i esta causa ens ha afectat»

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Les increïbles primeres imatges de Carmen Borrego després d'eixir del quiròfan" "Condemnat un home a Castelló per agredir i amenaçar la seua parella per deixar la relació"