Un any sense notícies de Wafaa Sebbah, la xica desapareguda en Carcaixent

Wafaa Sebbah va desaparèixer el passat 17 de novembre de 2019
Aniversari de la desaparició de Wafaa Sebbah | Twitter

Este dimarts, 17 de novembre, es complix un any de la desaparició de Wafaa Sebbah, una xica de 20 anys, que va desaparèixer el 17 de novembre de 2019 en Carcaixent, en la comarca de la Ribera (València).

Segons ha informat el mitjà 'À Punt', l'últim que se sap de Wafaa és que el dia 15 de novembre anava a visitar una amiga, però no va arribar a vore-la mai. Dos dies més tard, el 17 de novembre, Soraya, mare de la xica desapareguda en Carcaixent va denunciar davant la Guàrdia Civil de Carcaixent la desaparició de la seua filla.

La dona es trobava molt preocupada per no tindre notícies de la seua filla i va telefonar a l'amiga amb qui presumptament havia quedat dos dies abans, però ella li va dir que no sabia res de la seua amiga.

Concentració per la desaparició de Wafaa Sebbah

La vida de Soraya ha canviat per complet. Durant tot este any, la dona ha mantingut la recerca de Wafaa que dura ja un any i encara no ha obtingut cap resposta sobre el parador de la seua filla.

Esta vesprada, l'Ajuntament de la Pobla Llarga, d'on és veïna la mare de Wafaa, Soraya, ha convocat una concentració a les 18.00 hores per tal de demanar respostes i fer una crida perquè qualsevol que sàpiga alguna cosa sobre la xica ho diga.

Wafaa Ã©s d'origen sahrauí, de complexió prima, fa 1,60 metres d'altura, té els cabells castanys i llargs i els ulls negres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Robatori de pel·lícula en ple centre de València" "Desallotjen un edifici a causa d'un greu incendi en la Vall d'Uixó"