Aramis Fuster, nova concursant de 'Gran Hermano VIP'

La coneguda vident catalana ha estat la nova cara confirmada per a la pròxima edició del reality de 'Mediaset'
Aramis Fuster a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Nova i forta confirmació per a la nova edició de 'GH VIP'. La bruixa i pitonisa, Aramis Fuster, ingressarà a la casa VIP del reality. Tot i que en l'última entrevista a 'Sálvame Deluxe', Aramis va marxar assegurant que no tornaria a anar a un plató de televisió, el cert és que esta s'ha desdit ràpidament de les seues paraules en donar el seu 'si' a Telecinco amb l'entrada a 'Gran Hermano'.  

 

La dilatada trajectòria d'Aramis televisió

Aramis Fuster no és nova en el món televisiu. Tot el contrari, la vident catalana és ben coneguda per les seues aparicions estel·lars i la seua capacitat de generar polèmiques i eixides de to constants, una cosa inel·ludible per entrar —i per la porta gran— a la casa de 'GH VIP'.

La pitonisa, en aquest sentit, es va fer famosa gràcies a les seues aparicions en 'Late Nights' com 'Dónde estás corazón?' o 'Sálvame Deluxe', entre molts d'altres. Precisament en aquest últim, en la seua darrera compareixença, la mateixa Aramis Fuster va jurar que no tornaria a anar a un plató de televisió mai més.

 Aramis Fuster i el seu nou look de dominatrix | València Diari

 

La tornada mediàtica d'Aramis Fuster

«Dominant el meu destí», va explicar fa dos dies la mateixa Aramis Fuster mentre adjuntava una fotografia d'allò més cridanera i en la qual se la podia vore amb el clàssic vestit de 'dominàtrix' enfundada, especialment, per la nova notícia de la seua presència a 'GH Vip'. 

  

Van ser molts, de fet, els qui van optar per respondre a les xarxes. Més enllà dels 850 ‘likes’ o els més de 500 ‘retweets’ amb els quals compta la imatge, a la publicació d’Aramis Fuster s’hi poden llegir comentaris de suport com «has de dominar la casa de Gran Hermano VIP, reina» o d’altres on, simplement, s’hi pot vore una cara de l’actor Steve Carell fent cara de desaprovació.   

 

  

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"L'Ajuntament de Morella incorpora 18 treballadors i treballadores amb el programa Avalem Joves" "À Punt farà una programació especial per al Debat de Política General"