Arriba una pastera amb 13 persones a Xàbia i una altra, amb 12, a Alacant

L'arribada de la segona pastera està prevista cap a les 22.30 hores
En total van a arribar a les costes d'Alacant 25 persones | Europa Press

Dos noves pasteres han arribat este divendres a les costes d'Alacant amb unes 25 persones migrants a bord. La primera d'elles ha sigut interceptada en terra amb unes 13 persones en Xàbia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant).

Posteriorment, una segona embarcació ha sigut localitzada amb unes 12 persones en alta mar, a unes 50 milles de la costa sud-est d'Alacant. En este últim cas, Salvament Marítim ha acudit en el seu auxili i la seua arribada a port està prevista cap a les 22.30 hores d'este divendres.

Segons dicta el protocol sanitari establit per la crisi del Covid-19, els migrants seran traslladats per la Policia Nacional a la carpa instal·lada en el Port d'Alacant perquè puguen fer-los la prova PCR.

En la matinada d'este dijous dos pasteres amb 17 immigrants a bord entre les dos embarcacions van arribar a les platges de Benidorm i Calp i en la vesprada d'eixe mateix dia una altra embarcació va arribar a la cala del Moraig del Poble Nou de Benitatxell (Alacant) amb sis persones migrants a bord.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Agarren a un home acusat de 16 delictes de robatori en tres municipis valencians" "Cremen amb gasolina a un home per un deute en Alacant"