Assassinen a un home a Manises d'un tir

Diverses unitats policials han establit un dispositiu de cerca per a tractar de localitzar a l'autor de l'homicidi, encara que de moment no s'han produït detencions

Un home va ser assassinat anit al voltant de les 22 hores d'un tret a Manises, en un crim del qual es desconeixen de moment més dades. Els fets han succeït en una barriada de Manises, concretament, al carrer Torrent, en una casa okupada, segons informa 'Levante'.


Diversos cotxes radio patrulla de la Policia Nacional ha acudit al lloc quan la sala d'emergències del 112 ha rebut el primer avís, i ha comprovat que la víctima, de la qual encara es desconeix la identitat, havia mort després de rebre un únic tret, pel que sembla, efectuat amb una arma curta.

Diverses unitats policials han establit un dispositiu de cerca per a tractar de localitzar a l'autor de l'homicidi, encara que de moment no s'han produït detencions.


De fet, alguns testimonis afirmen que l'autor ha eixit corrent del lloc. Encara no ha transcendit el mòbil i si hi ha hagut una discussió prèvia entre tots dos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Detingudes 6 persones per diferents delictes a Xiva, Xest, Bunyol i València Ciutat" "Detingut per cinc robatoris i un furt per valor de 10.000 euros a Sagunt"