Atropella una dona a Castelló, es dóna a la fuga i al detindre'l triplica la taxa d'alcohol

Després d'atropellar a la dona de 56 anys, va baixar a ajudar-la i se'n va anar de forma precipitada

La Policia Local de Castelló ha remés un atestat al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia per un accident de trànsit succeït el divendres a la nit en l'Avinguda d'Alcora a l'altura de la quadra Los Cubos, on es va vore implicat un únic turisme, el qual, després d'atropellar a una dona sobre un pas de vianants, va fugir. 

Els fets es van produir al voltant de les set de la vesprada segons informa 'El Periódico Mediterráneo' quan diversos veïns que es trobaven en l'Avinguda d'Alcora van observar com un turisme Peugeot 406 que circulava pel carril esquerre d'esta avinguda, atropellava lleument a una dona de 56 anys quan esta creuava la via per un pas de vianants.

Moments després de l'atropellament | Policia Local de Castelló

 

Els testimonis van vore com després de l'accident, el conductor del vehicle causant parava uns metres més endavant, baixava del mateix per a ajudar a la dona a pujar la vorera i després de deixar-la asseguda, es marxava del lloc dels fets de forma precipitada.

Davant la fugida del vehicle causant de l'atropellament, els testimonis van alertar ràpidament al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 qui immediatament va comissionar a la patrulla d'Atestats i Recerca d'Accidents perquè desplaçara al lloc de l'atropellament per a esclarir les circumstàncies del mateix. Els agents de la patrulla d'Atestats, en arribar al lloc del sinistre, van sol·licitar en primer lloc la presència d'una ambulància perquè auxiliara a la dona atropellada, la qual presentava una contusió en un turmell.

Mentre arribaven les assistències sanitàries, els agents van esbrinar la matrícula del vehicle causant de l'atropellament gràcies als testimonis del sinistre. Estes dades van ser transmeses a la resta de patrulles que es trobaven de servei per la zona i una d'elles, destinada al Grup d'Intervenció de Proximitat, G.I.P., va localitzar als pocs minuts al turisme i al seu conductor en el carrer Figueroles. Els agents quan van trobar al conductor van observar clarament que este es trobava baix els efectes de l'alcohol pel que van sol·licitar la presència de la patrulla d'Atestats amb la finalitat de que el conductor anara sotmès a la prova d'alcoholèmia. 

En arribar la patrulla d'atestats al carrer Figueroles, el conductor del vehicle causant de l'atropellament, un home de 53 anys d'edat,  es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia triplicant la taxa permesa pel que a la vista d'aquests fets, la Policia Local de Castelló ha instruït diligències al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia contra el conductor implicat en l'atropellament per un presumpte delicte contra la Seguretat Vial en estar implicat en un atropellament, donar-se a la fugida del lloc dels fets i conduir baix els efectes de les begudes alcohòliques.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Accident mortal a l'N-340" "L'aborronadora història oculta darrere del dibuix d'este xiquet de València"