Tres banyistes rescaten a una xiqueta i a sa tia en una cala de Benissa

Les dos víctimes estaven sent arrastrades per la corrent de l'aigua
La víctima té 35 anys | CPBA

Este dissabte, en la cala de la Llobella de Benissa, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), tres xics valencians van haver de tirar-se a l'aigua per a salvar a una xiqueta, d'11 anys, i a sa tia, de 35. 

Segons explica 'Levante-EMV', la mar estava molt marejada i el fort onatge va arrastrar a les dos xiques, encara que la m√©s xicoteta va conseguir agarrar-se a les roques. 

Els tres testimonis que van possibilitar el salvament asseguren que la xiqueta no parava de plorar mentres demanava auxili perquè sa tia s'estava ofegant. A demés, els tres afirmen que coneixen la costa alacantina i no era un bon dia per a nadar.

Moments despr√©s, alertats pel 112, van arribar tamb√© els socorristes de la zona amb una barca de rescat, que comprovaren que la xica respirava i la xiqueta no presentava ferides. De la mateixa manera, la v√≠ctima va ser portada en llitera fins a una ambul√†ncia de Suport Vital B√†sic (SVB), que la va traslladar a l'hospital de D√©nia, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització: La residència de Llíria ja tenia una sanció per incompliments greus" "Greu ferit un treballador en caure des d'una teulada en Alacant"