Un bebè que havia sigut donat per mort mostra signes de vida durant el seu enterrament

La policia de Nova Delhi està investigant el succeït després de la denúncia dels pares al centre mèdic
Imatge de l'hospital Nueva Delhi. | Cedida

  

Un conegut i prestigiós hospital privat de Nova Delhi va certificar este passat dia 30 de novembre la mort de dos bessons, nascuts de forma prematura, a les 23 setmanes de gestació, és a dir, als cinc mesos, tal com relata 'El Español'.

  

  

Un dels bessons, concretament la xiqueta, va nàixer directament morta, mentre que el xiquet va nàixer amb vida, però va ser considerat mort poques hores després. No obstant això, just en l'instant que estaven preparant els rituals funeraris i es dirigien cap al crematori a incinerar als xicotets, el pare anomenat Ashish Kumar, es va adonar que un dels bebès encara estava viu en veure com es retorçava dins de la bossa de plàstic on els doctors ho havien col·locat.

Els pares van prendre la decisió de portar-lo a un centre mèdic proper a la seua casa, en Nangloi, on ha quedat el bebè ingressat en estat crític. La família sosté que els bebès van ser declarats morts després que ells expressaren la seua incapacitat per a pagar unes tarifes exorbitants pel seu tractament.

La Policía investiga el que ha passat 

  

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPARÀS: Els milions que Antonio David ha guanyat en la TV i ara diu que no té res" "FOTO TREMENDA: Brutal pillada a Jorge Javier estant de 'baixa' en Telecinco"