La beguda alcohòlica que dóna més desig sexual i excitació

L'alcohol és un bon estimulant sexual, però si perdem el control pot tenir un efecte desastrós
La beguda alcohòlica que provoca més desig sexual. | Imatge de: Sam Diephuis.

 

Si la situació no deixa d'estar a les nostres mans, l'alcohol fa que ens sentim desinhibits i lliures en molts aspectes. De cop i volta, qualsevol conversació sembla interessant i qualsevol dubte és un problema existencial. Passades les dos copes, el to de la conversació acostuma a derivar al sexe. Per tant, l'alcohol provoca realment que sentim excitació i augmente el desig sexual? La qüestió no és tan senzilla.

És veritat que amb uns espirituosos de més ens sentim desinhibits i les distàncies curtes deixen de ser tan incòmodes, però quan el que busquem és realment el 'seguici' o un 'embolic' d'una nit, les begudes alcohòliques ens poden trair.

La llengua se'ns encalla i no ens centrem massa i si la persona que tenim davant està sòbria, pot ser que es pregunte: Per què estic parlant amb este borratxo? A més, les grans dosis d'alcohol poden trair-nos durant el sexe.

Existeixen begudes que obren el desig sexual, com el xampany si es consum en petites quantitats, però si el que realment voleu és un potenciador del sexe, una poció màgica per a lligar, us oferim este còctel amb productes afrodisíacs. Us presentem la Poció Sexual.

Poció sexual

Este còctel està tan deliciós que conquistarà a qualsevol i, a més, incorpora una sèrie d'ingredients que faran que la màgia sorgisca per si mateixa.

El còctel conegut com una poció sexual. | Imatge de: Barman in red.

Ingredients

  • Ginebra.
  • Llet fresca de coco.
  • Gingebre acabat de tallar.
  • Pernod o anís.

 

Preparació

  

La preparació d'esta beguda espirituosa del sexe no té massa misteri,afegir els ingredients a la coctelera segons el nostre gust

El vi, l'altre gran potenciador sexual

Un altre estudi publicat pel Journal of Sexual Medicine suggereix que, si es tria el vi, els impulsos sexuals poden ser més forts. L'estudi determina que les persones que consumien dos copes de vi o més al dia tenien nivells de testosterona més alts, provocant un augment de la libido.

El vi altera també els nivells de testosterona. | Imatge de: Daniela Vladimirova.

 

Sembla que el vi conté quercetina, una substància que bloqueja l'enzim UGT2B17. La principal funció d'este enzim és eliminar la testosterona que sobra del teu cos. Si esta circula lliurement per la nostra sang, ens sentirem més excitats. D'altra banda, el flux de sang a les zones erògenes és també major.

El que succeïx si abuses 

Una copa serà suficient, amb dos sentiràs el desig sexual en tota la seua plenitud, amb tres potser estàs abusant i a partir de la quarta molt de compte perquè estàs entrant en una espiral que et pot danyar i comportar una experiència traumàtica. Això és el que pot succeir si abuses del màgic licor.

Efectes en els homes

  • Dificultats per mantenir l'erecció: Si el cap et dóna voltes i no pots tenir-te en peu, com mantindràs ferma a la teua coseta? La disminució del reg sanguini ens pot jugar una mala passada i la por que es torne a repetir pot generar-nos ansietat en el futur.
  • Retard en l'ejaculació: No és que sigues una màquina en el sexe, sinó que l'alcohol està tant present al teu cos que causa que la trobada sexual siga nefasta.
L'alcohol pot perjudicar les teues ereccions. | Imatge de: Barman in red.

 

Efectes en les dones

  • Sequedat vaginal: Amb tot el que has begut i ara eres incapaç de lubricar. De la mateixa manera que en els homes, això es produïx a causa de la falta de reg sanguini en la zona.
  • Retard en l'ejaculació: No és que ell no et faça sentir alguna cosa especial, és que te n'has passat amb la beguda.

Alcohol i sexe sí, però en la seua justa mesura

Altres begudes que augmenten el desig i l'excitació són el xampany, la cervesa o qualsevol còctel preparat amb afrodisíacs i, de fet, sempre pots provar d'introduir l'alcohol durant l'acte sexual. Les possibilitats són infinites.

Són moltes les persones que han tingut una experiència desagradable al llit per culpa de prendre massa alcohol. Diversos informes suggerixen una tendència alarmant, el fet que els joves comencen a consumir alcohol cada vegada amb menys edat i, en conseqüència, cometen actes dels quals després es poden penedir, per exemple, un embaràs no desitjat.

Ja ho saps, l'alcohol pot lliurar-te sexualment i fer que sembles una persona interessant (a no ser que no ho sigues en absolut), però si abuses d'ell, és millor que ho deixes per aquella nit i te'n vages a dormir. L'endemà serà un altre dia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"DURÍSSIM: La xiqueta de 15 relata les barbaritats que li van fer els 3 futbolistes espanyols" "DESGARRADOR: Susanna Griso, a punt de perdre a la seua filla després d'aquest terrible succés"