Els bombers conseguixen controlar l'incendi forestal de Xàbia

D'esta forma ho ha anunciat el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant en les seues xarxes socials
El foc ha sigut controlat cap a les 21.00 hores | CPBA

ACTUALITZAT el 22/08/2020 a les 17.25 hores. Este dissabte, cap a les 7.02 hores, el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha donat per extingit l‚Äôincendi forestal originat en X√†bia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). 

A dem√©s, este dissabte s'ha activat un altre incendi en una zona pr√≤xima al anterior. Afortunadament, ha sigut estabilitzat cap a les 13.05 hores.

ACTUALITZAT el 22/08/2020 a les 11.30 hores. Este divendres, cap a les 21.00 hores, el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha donat per controlat l‚Äôincendi forestal originat en la falda del Montg√≥ en la localitat de X√†bia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). 

Declarat un incendi forestal en Xàbia

Efectius de bombers terrestres i aeris treballen durant este divendres en l'extinci√≥ d'un incendi en X√†bia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), que ha obligat a activar la situaci√≥ 1 del Pla Especial enfront del risc d'Incendis Forestals (PEIF), segons ha informat el Centre de Coordinaci√≥ d'Emerg√®ncies 112 en les seues xarxes socials.

Esta situació 1 fa referència a l'emergència provocada per un o diferents incendis forestals que, en la seua evolució previsible, poden afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar lleument la població o béns de naturalesa no forestal.

D'esta forma, s'ha activat un despatx autom√†tic i s'han mobilitzat cinc helic√≤pters, tres d'ells amb brigades helitransportades de la Generalitat; quatre mitjans aeris; un capat√†s coordinador; quatre vehicles del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant; dos unitats de bombers forestals auton√≤mics; dos autobombes i una unitat de prevenci√≥ d'incendis.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Dos conductors ferits a causa d'un javalí en Alzira" "Perd una cama en un accident de moto entre Sax i Villena"