Els bombers evacuen tres gossos vius i dos sense vida en l'incendi d'una casa al Port de Sagunt

L'incendi afectava a la planta baixa i el primer pis
Estat de la casa després de les flames | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Un incendi s'ha produït este passat dimecres en un habitatge del Port de Sagunt, al Camp de Morvedre. El sinistre s'ha originat a les 19 hores en el pati interior d'una casa, en una planta baixa i la planta superior, que es tractava d'un habitatge on no hi vivia ningú en eixe moment. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, en el dispositiu d'extinció han participat nou bombers dels parcs de Sagunt i la Pobla de Vallbona. Els efectius han comprovat que el foc afectava fortament al pati interior i al primer pis de la vivenda, i han intentat rescatar els cinc gossos que es trobaven dinis. Desgraciadament, han tret tres d'ells vius, però els altres dos sense vida. Les flames han afectat la nevera i la llavadora, que estaven ubicades en el pati, i també a la cuina, amb la caiguda de part del sostre. Han incidit també en la planta superior, la façana i part de l'interior. Es desconeixen de moment les causes que originaren les flames.

Els Bombers apaguen un incendi d'un habitatge i evacuen els veïns a Canals

Esta passada nit de dimarts s'ha produït un incendi en un habitatge de Canals, a la Costera. Concretament el sinistre s'ha originat en el primer pis d'un edifici de sis plpantes, en el carrer Maestro Serrano de la localitat. L'alerta als bombers s'ha rebut a les 23.40 hores de la nit informant que eixia fum d'un dels habitatges de la finca- Fins al lloc del sinistre s'han mobilitzat dotacioons dels parcs de Xàtiva, Grup Especial de Rescat en Altura (GERA) i bombers del parc d'Ontinyent. Els efectius van localitzar l'incendi en el primer pis de l'edifici, originat inicialment en la cuina. Aquesta era l'estança més afectada per les flames però el menjador també s'ha vist afectat pel fum i les altes temperatures. Els efectius han tallat el subministrament de gas ciutat i han comprovat que hi havia dos botelles de gas butà a la cuina, probablement les que han originat les flames. Els bombers han pogut evacuar els veïns amb la col·laboració de la Policia Local i la Guàrdia Civil. Ja a la  matinada s'ha doonat l'incendi per extingit.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ALERTA: Un cambrer va estafar 30.000 euros als clients en una coneguda zona de València" "Estes són les condicions per a l'acusat de matara la seua mare ahir a Castelló"