Els bombers extingixen diferents incendis en la Ribera Baixa

Las flames calcinaren zones de vegetaci贸, forestals i agr铆coles
Imatge d'arxiu | Bombers de Castell贸

Este diumenge, cap a les 22.00 hores, s'han produ茂t diferents tres incendis en les localitats de Favara, Llaur铆, Cullera i Corbera, en la comarca de la Ribera Baixa (Val猫ncia), concretament en les carreteres AP-7 i CV-510.

Segons informa 'Levante-EMV', per la seua proximitat a la carretera, els bombers van demanar ajuda a la Gu脿rdia Civil per a que tallara un tram d'un carril de la CV-510 i poder extingir el foc amb major facilitat.

Desplegament d'efectius

En un principi es pensava que el foc nom茅s afectava a la vegetaci贸 de la zona, per貌 finalment un dels incendis va ser declarat com a forestal, per afectar a la part de la muntanya, concretament en Llaur铆.

Finalment, el foc situat a Cullera es va donar per extingit cap a les 23.45 hores, moment en el que tamb茅 es va considerar controlat l'incendi forestal de Llaur铆. De la mateixa manera, els bombers van continuar treballant en algunes zones de cultiu en punts de Llaur铆 i Favara.

Cal destacar la participaci贸 de set dotacions dels parcs de Cullera, Gandia, Silla i Alzira, de dos unitats de bombers forestals i de dos brigades de Divalterra.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Tres banyistes rescaten a una menor i a sa tia en Benissa" "Actualitzaci贸: La resid猫ncia de Ll铆ria ja tenia una sanci贸 per incompliments greus"