Els bombers rescaten un grup que va quedar atrapat en l'ascensor del pàrquing de Bruixes de València

Un total de 1.129 vehicles han aparcat durant les primeres 48 hores de funcionament del nou aparcament
Imatge del pàrquing de Bruixes | Europa Press

 

Ahir els bombers de l'Ajuntament de València varen intervindre en el pàrquing subterrani de la Plaça de Bruixes-Mercat Central, quan un grup de persones van quedar atrapades en un dels quatre ascensors que hi ha en dit lloc, segons informa del fet Las Provincias.

A les 11:50 hores els bombers es van dirigir fins al pàrquing per a rescatar al grup atrapat, segons el mateix periòdic. L'Empresa Municipal de Transport (EMT), que és qui s'encarrega de gestionar el pàrquing, va emetre ahir un comunicat del balanç de les primeres hores del recinte.

EMT fa referència a l'incident, però no a les persones atrapades

Encara que l'EMT ha afirmat que l'afluència al pàrquing ha sigut fluida al llarg del matí i que no hi ha hagut que destacar cap contratemps i que tot ha transcorregut amb «absoluta normalitat», però sí que ha detallat que ha succeït una incidència als ascensors que s'ha resolt en avisar a l'empresa responsable de la infraestructura i l'encarregada del seu manteniment. Però, res de referència a que un grup de persones han quedat atrapades en l'ascensor, tal i com ho afirmat Las Provincias.

1.129 vehicles han passat pel pàrquing de Bruixes

Un total de 1.129 vehicles han aparcat durant les primeres 48 hores de funcionament del nou aparcament centre històric-Mercat Central de València, situat en la plaça de Bruixes i conegut com a pàrquing de Bruixes, que va entrar en funcionament aquest dijous, 13 de desembre.       

    

Des de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València destaquen així que el pàrquing «arranca amb èxit de visitants», amb fins i tot pics d'ocupació superiors al 75%, la qual cosa suposa que «centenars de persones hagen pogut fer les seues compres en el centre de manera més còmoda». L'aparcament dóna resposta a una «reivindicació de comerciants i veïnat de quasi una dècada».         

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: La forta campanya nadalenca de controls d'alcoholèmia a València" "ÚLTIMA HORA: Mor un caçador valencià per una ferida d'arma"