El 'bou en corda' envestix i deixa una dona amb lesions facials a Ontinyent

La dona ha patit lesions facials

Una dona ha resultat ferida amb diverses lesions en la cara després de ser envestida per un bou en els festejos taurins d'Ontinyent, a la Vall d'Albaida. El 'Bou en Corda' de les festes patronals de la Puríssima d'Ontinyent han acabat amb 18 atencions mèdiques al llarg dels tres dies de festejos, des del divendres fins al diumenge. La lesió d'aquesta dona és de les més greus registrades, ja que va ser envestida pel bou i en conseqüència va patir lesions en la cara de gravetat per la qual cosa va haver de ser traslladada a l'Hospital la Fe de València. La dona va ser agafada pel bou en l'acte de dissabte per la vesprada, quan es trobava en la zona del pub Almàssera, prop del pont Vell. L'animal la va envestir i la va estavellar diverses vegades contra la paret, la qual cosa va ser el que li va produir les ferides en la cara. A continuació la dona va ser atesa pels sanitaris de l'ambulància preparada per a tal efecte, i a continuació la portaren a l'hospital d'Ontinyent. Poc després fou traslladada a l'Hospital la Fe de València per la gravetat de les ferides. Segons han informat fonts municipals, la dona tenia ferida la mandíbula i els pòmuls, i el mateix dissabte es va arribar a parlar del fet que podria perdre un ull, encara que, segons altres fonts, la dona no hauria patit ferides oculars.

El dissabte durant els festejos de la vesprada va ser quan més ferits hi va haver, en total deu, huit lleus i dos greus. Un d'ells fou el cas d'aquesta dona i l'altre ferit greu fou un xic amb una possible fractura de costella, que va ser traslladat a l'hospital d'Ontinyent. Ahir dilluns se li va donar l'alta, segons fonts municipals. Dissabte al matí el 'bou en corda' va produir tres ferits lleus, i divendres amb el 'bou embolat' va haver cinc atencions sanitàries a participants amb ferides lleus, mentre que el festeig de diumenge, que tancava el 'bou en corda' d'aquest 2018 va concloure sense atencions sanitàries. El 'bou en corda' ha concentrat durant tres dies a milers de persones en aquestes festivitats a Ontinyent, amb una 'vaquilla' i sis bous.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un home mor en la CV-612 després d'atropellar un cavall" "ATENCIÓ: Perillen 10.000 proves de conduir per la vaga d'examinadors a la Comunitat"