Bou ferix a un xiquet de 12 anys en les festes de Tavernes

Ha caigut des de les grades damunt de l'animal, que l'ha envestit
El xiquet ha caigut damunt del bou després de què l'animal tombara la reixa a cornades | Twitter

 

Este divendres de nit s'ha produït un accident en les festes de Tavernes de la Valldigna, municipi de la comarca de la Safor (València). Segons pareix, un xiquet que estava en la part de dalt d'una de les reixes mirant el bou ha caigut a la plaça per culpa dels colps que li ha pegat el bou a la zona a on es trobava el menut. En caure a l'arena, el bou ha començat a envestir-lo i un grup de gent ha intentat distraure l'animal per a que els danys no foren majors.

Tal com a avançat 'Levante', l'accident es va produir el divendres de nit, en el marc de les festes taurines de la localitat de la Safor. El menut, de 12 anys, estava en la part superior de les grades mirant a la plaça. Alguns dels testimonis afirmen que l'estructura no pareixia segura i que «les baranes estaven nugades amb brides de plàstic». Una desafortunada casualitat, ja que tant la plaça portàtil com el bou són de la mateixa casa ramadera, la de Gregorio de Jesús.

Per causes poc precises, quan l'animal va cornejar la reixa que aguantava la grada, l'estructura es va tombar, cosa que va fer caure al xiquet damunt del bou, i va ser en eixe moment que el menut va ser envestit.

Quan els veïns ho van vore, van córrer a ajudar a l'infant, que ràpidament va aprofitar la distracció per a ficar-se dins de les reixes inferiors, ajudat pels adults. Poc després, el bou va entrar també per les tanques però, segons pareix, no va provocar cap incident més. Respecte del menor, va haver d'estar en observació hospitalària a causa dels colps.

També pots llegir

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detenen un home per deixar morir la seua parella en Barcelona" "Dos ferits en un accidents de trànsit en la V-31"