Troben mort l'home que havia desaparegut divendres en Ontinyent

Ha sigut localitzat per un voluntari que estava buscant-lo
L'home ha desaparegut este divendres en Ontinyent | Rafa Ferrero Penadés

ACTUALITZAT 20/09/2020, 15.25 hores. Finalment, efectius dels bombers han localitzat este diumenge el cadàver de l'home de 74 anys que havia desaparegut en Ontinyent. El cos ha sigut localitzat en la partida de Santa Bàrbara, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat. En la busca s'havien mobilitzat unitats dels Consorcis de Bombers de València, Alacant i de la Generalitat.

Durant el dissabte, es va desplegar un dispositiu de busca conformat pel Grup Especial de Rescat d'Altura (GERA) i una unitat de comandament del Consorci de Bombers de València; quatre brigades de la Diputació de València, una unitat de bombers forestals i un helicòpter de la Generalitat, segons havia explicat el Consorci de Bombers de València en les xarxes socials. També es van unir a les faenes dos components del grup de rescat caní del Consorci d'Alacant.

Però finalment la busca ha acabat en tragèdia. Este diumenge han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara, al sud del nucli urbà, segons han informat l'Ajuntament d'Ontinyent. S'està a l'espera de què se li practique l'autòpsia per a saber la causa de la mort. De moment, les banderes del municipi onejaran a mitja asta en senyal de dol durant el dilluns.

Desaparegut des del divendres de vesprada

Familiars i amics han estat buscant al veí d'Ontinyent, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), que havia desaparegut este divendres en la zona de Benarrai cap a les 20.00 de la vesprada. Se sospitava que l'home (que molt probablement vestia com en la fotografia) podia haver caigut un bac o haver-se desorientat i que, per això, no havia tornat a casa.

Segons informa 'El Periòdic d'Ontinyent', se l'havia estat buscant des de Benarrai fins a la Serra del Torrater, per les partides de la Farola i prop de l'Estació. També se l'havia buscat pel Barranc de la Bessona, per a on solia menejar-se.

A demés, este diumenge, des de les 9.00, s'havia organitzat un grup de busca voluntari per a continuar mirant de trobar a l'ancià desaparegut. El grup estava coordinat per la Policia Local d'Ontinyent.

Xics es un tio meu, per a que ho tingau en compte si rodant per ahi vejeu a algun home desorientat o algo, podeu...

Posted by Rafa Ferrero Penades on Dissabte, 19 de setembre de 2020

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Història terrible: Li pega una martellada al cap i apunyala a la dona en València" "30 xics intenten pegar-li una pallissa a un menor en Alzira"