Busquen a un home desaparegut a la Vall de Laguar

L'home porta desaparegut des del passat diumenge. La Guàrdia Civil de la Vila Joiosa ha localitzat el vehicle prop de la zona
Bombers buscant home desaparegut | Bombers Diputació Alacant

Un dispositiu especial de el Consorci Provincial de Bombers manté activa la recerca de un home de 38 anys desaparegut a la zona de la Vall de Laguar.

L'home porta desaparegut des de fa dies, concretament, des del passat diumenge. La Guàrdia Civil de la Vila Joiosa ha localitzat el vehicle prop de la zona.

La Unitat Canina va estar ahir a la nit fins a les 3:30 hores i este matí continua la recerca des de les 6:00 hores. A més, s'ha mobilitzat l'oficial de el Consorci de Bombers de la Diputació d'Alacant i el sergent de el Parc de Dénia.

En breu eixirà l'Alpha 1 amb el Grup de Rescat, que anirà cap a la zona de el Barranc de l'Infern i s'està valorant la incorporació a la recerca de la Unitat de Drones de el Consorci Provincial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un bomber mort en l'incendi de Màlaga, actiu i amb quasi mil desallotjats" "Orriols 'suplica' un Pla Integral per acabar amb la degradació de barri"