Busquen Jean Louis, desaparegut mentres viatjava en tren de Barcelona a Múrcia

Malalt d'Alzheimer, va agarrar el tren en Barcelona i no va arribar al seu destí
Jean Louis pateix Alzheimer | SOS Desaparecidos

ATUALITZAT 04/09/2019 08.50 hores. Fa escassos cinc minuts, l'associació Alerta Desapareguts s'ha fet ressò de la trobada de Jean Louis, que havia desaparegut este diumenge en el trajecte de tren cap a Múrcia. L'entitat ha agraïat la participació ciutadana que ha facilitat que un ciutadà l'haja trobat i haja passat l'avís.

 

Desaparegut des del diumenge

Un home de 82 anys, malalt d'Alzheimer, ha desaparegut mentres viatjava de Barcelona a Múrcia. La pista de Jean Louis Ange Helec es va perdre el passat 1 de setembre: mai va arribar a Llorca, la seua destinació, segons informa l'associació SOS Desaparecidos en xarxes socials.

Va agarrar el tren en Barcelona-Sants, però mai va arribar al seu destí

L'home, d'1,75 metres d'altura, monyo canós i ondulat, prim, amb ulls foscos i accent estranger, va pujar al tren en l'estació de Barcelona-Sants este diumenge dia 1, però no va arribar a la seua destinació, l'estació de Lorca-Sutullena, en Múrcia.

L'associació citada sol·licita que qualsevol persona que l'haja vist o puga saber a on es troba ho comunique als servicis d'emergència o contacte amb SOSdesaparecidos.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"❗🌊 ATENCIÓ VALÈNCIA: Xic a punt de morir en la platja de la Malva-rosa" "🤔 POLÈMICA BUSCA BLANCA: «Molts voldrien el mateix tracte», diu conegut presentador"