Busquen a un jove asturià desaparegut a Alacant

Més de dos desenes d'efectius de diferents especialitats de la Guàrdia Civil es troben rastrejant la zona delimitada com el lloc en el qual se sospita que estiguera realitzant senderisme
Bombers buscant home desaparegut | Bombers Diputació Alacant

La Guàrdia Civil d'Alacant porta més de 24 hores buscant de manera activa en la zona del Barranc de l'Infern, al jove asturià la desaparició del qual va ser denunciada pels seus pares dilluns passat a Langreo (Astúries).

La Guàrdia Civil de la Companyia de Calp està coordinant un ampli dispositiu de cerca de l'home asturià de 38 anys, desaparegut des de dissabte passat 4 de setembre.

L'última vegada que consten dades de comunicació amb ell, van anar en la nit del dissabte, quan la seua mare i ell van parlar per telèfon, i li va contar que anava a fer una ruta de senderisme prop d'on viu actualment, a la Vila.

L'endemà passat, els pares van presentar una denúncia davant la Policia Nacional de Langreo, a Astúries, ja que el telèfon del seu fill apareixia desconnectat i no havien tornat a tindre notícies d'ell.


La Guàrdia Civil de la Vila Joiosa, que va recepcionar les diligències instruïdes per Policia Nacional, ja que el jove resideix a la Vila Joiosa des de fa uns mesos, va identificar la zona en la qual probablement es podia trobar el jove com el Barranc de l'Infern, a la Vall de Laguar, centralitzant des d'aqueix moment les labors als voltants.

El passat 9 de setembre, cap al migdia, va ser localitzat el turisme del jove estacionat en l'aparcament de Fleix, prop de l'inici de diverses senderes de la zona.


En el matí de hui 10 de setembre, aproximadament uns 60 efectius pertanyents a la Guàrdia Civil, Bombers, Policia Local, i altres corporacions, a més, de nombrosos voluntaris rastregen la zona amb la finalitat de localitzar al desaparegut.


En el dispositiu es troben treballant efectius de les unitats de la Guàrdia Civil de la Zona de València, de la Comandància d'Alacant i de la Companyia de Calp, com ara el Servei Aeri, el Grup de Rescat en Muntanya, el Servei Cinológic i Unitats de Seguretat Ciutadana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un treballador després d'un accident laboral en una empresa d'Onda" "Busquen a un home desaparegut a la Vall de Laguar"