Busquen a un lladre armat en Requena

Ha furtat una furgoneta, una grua i un cotxe
El lladre amenaçà als amos dels vehicles amb una escopeta | Pexels

La Gu√†rdia Civil de Requena, en la comarca de la Plana d'Utiel-Requena (Val√®ncia), busca a un home que furt√† tres vehicles este passat divendres i despr√©s els deix√† abandonats. A dem√©s, per a cometre els robatoris, amena√ß√† als seus amos amb una escopeta.

Els fets s'han produ√Įt entre les 12 i la vesprada d'este divendres, en la carretera que unix Los Isidros amb Utiel, motiu pel que est√† sent buscat per la zona de Requena. Segons informa 'Las Provincias', el lladre furt√† primer una furgoneta. Despr√©s el conductor d'una grua, se'l trob√† enmig de la carretera, pel que par√† per a ajudar-lo.

El lladre, r√†pidament, el va amena√ßar amb l'escopeta per a furtar-li la grua, que ha aparegut estavellada, ja que l'home peg√† a fugir amb un tercer vehicle, furtat amb el mateix modus operandi. La Policia Cient√≠fica ja ha pres mostres en els tres vehicles per a identificar a l'autor dels robatoris, que acab√† abandonant els tres vehicles furtats.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"El president d'una finca d'Alacant li furta la tele dos voltes a un veí" "Comet quatre robatoris en només un mes en Algemesí"