Busquen a un xiquet de 15 anys a què la seua mare hauria llançat a un contenidor

La Guàrdia Civil ha localitzat a la dona i ha assegurat que "ha llançat al seu fill a un contenidor" encara que no dona respostes coherents
Antonio David Barroso Díaz | SOS Desaparecidos

Un xiquet de 15 anys ha desaparegut el passat 12 de setembre a Talavera de la Reina, a Toledo. La Guàrdia Civil i l'Associació 'SOSdesaparecidos' està difonent per xarxes socials les seues característiques per si algú poguera reconéixer-li.

El jove té mobilitat reduïda i discapacitat sensorial. Les primeres pistes sobre el seu parador les ha donades la seua pròpia mare, qui li hauria segrestat i "llançat a un contenidor".


El pare havia assegurat davant la Guàrdia Civil diumenge passat que la pròpia mare d'Antonio David Barroso, com es diu el xiquet desaparegut, va ser la que li va sostraure de la seua casa a Morón de la Frontera i ja no has tornat a saber d'ell.


Els agents van aconseguir localitzar a l'acusada del segrest a Segòvia i ha assegurat durant el seu interrogatori que hauria llançat al seu fill a un contenidor de fem però no dona respostes coherents, per la qual cosa la investigació segueix sense tindre una idea clara del que va ocórrer.


La família del pare creu que segueix amb vida

 

La família del pare del menor desaparegut, no es creu la versió de la mare i el continuen buscant amb vida. El temps juga en contra d'Antonio David, de 15 anys i dependent.


El pare del menor i la germana estan convençuts que Antonio David segueix amb vida a pesar que la seua mare ha confessat haver-lo esquarterat i tirat a un contenidor de fem amb la seua cadira de rodes a Madrid.Sense indicis del crim

 

Per a la família, el relat de la mare és completament inconnex. La policia no té cap indici del crim. Només està la confessió de la dona, que pateix una malaltia mental per a la qual podria haver deixat de prendre el tractament.Antonio David va ser vist en un hotel de Talavera de la Reina

 

L'última pista que hi ha sobre Antonio David ho situa al costat de la seua mare el diumenge en un hotel de Talavera de la Reina. La policia posa l'accent principalment a rastrejar des de Morón, a Sevilla, fins a Madrid.


Antonio David té una discapacitat sensorial severa que li fa totalment dependent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detinguda a Sant Vicent una dona que estava en crida i cerca" "Estes són les mesures aprovades pel Govern per abaixar el preu de la llum"