La Guàrdia Civil desactiva la busca dels dos germans desapareguts en Tavernes de la Valldigna

La mare se n'ha anat amb els menors a Romania, ja que té un consentiment pactat per escrit en el que ella es podria emportar als fills
Han desaparegut el 2 de febrer | Twitter

Actualització 09/02/2021 a les 08.32 hores. Agents de la Guàrdia Civil han explicat que com el pare dels menors sap a on estan els seus fills i és conscient que es troben en bon estat, no es pot considerar el fet com una desaparició, i afirmen que és un tema d'àmbit privat familiar. Per eixos motius, s'ha desactivat la busca dels dos xiquets.

Actualització 08/02/2021 a les 22.15 hores. La Guàrdia Civil investigava la desaparició en Tavernes de la Valldigna de Florin Alexandru i Mario Nicolás, dos xiquets de cinc i sis anys respectivament, després de la denúncia del pare dels menors.

Segons ha informat 'La Sexta', el progenitor va denunciar la desaparició dels seus fills el passat 2 de febrer. No obstant això, l'Institut Armat ha pogut comprovar que els menors d'edat es troben en bon estat de salut i que han viatjat a Romania al costat de sa mare.

A demés, segons les mateixes fonts, la setmana passada els pares dels dos xiquets van discutir i la mare va decidir anar-se'n amb els seus fills al seu país d'origen. No obstant això, no es tracta d'un cas de segrest parental, ja que, segons la Guàrdia Civil, la parella té un consentiment pactat per escrit en el que es manifesta que ella es podria emportar als fills.

Busquen a Mario Nicolás, un xiquet de 6 anys, i a Florin Alexandru, de 5 anys, en Tavernes de la Valldigna

Familiars i amics busquen a Florin Alexandru, un xiquet de 5 anys, i a Mario Nicolás, un xiquet de 6 anys, que han desaparegut el 2 de febrer d'enguany en la localitat de Tavernes de la Valldigna, en la comarca de la Safor (València), segons ha informat SOS Desapareguts a través de les seues xarxes socials.

Els dos menors tenen el monyo negre i Florin té els ulls verds, mentres que Mario els té de color blau. Qualsevol informació que es puga tindre sobre el seu parador s'ha de comunicar a la policia, als telèfons 1160000, 642 650 775 o 649 952 957 o al correu electrònic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apunyala per l'esquena al treballador d'una empres per a robar els salaris en Novelda" "Dos ancians ferits en l'incendi de sa casa en Alacant"