La caiguda d'un telefèric provoca almenys vuit morts a Itàlia

Hi ha dos xiquets ferits greus a causa de l'accident, ocorregut en una localitat balneària

La caiguda d'una cabina de telefèric ha provocat este diumenge almenys vuit morts i dos xiquets ferits greus en Stresa, una localitat balneària. La cabina del telefèric ha caigut entre les comunes de Stresa i Mottarone, a uns 70 kilòmetres al nord-oest de Milán.

"El balanç provisional és de vuit morts i deu ferits, que han estat transportats amb urgència a l'hospital pediàtric Regina Margherita de Turin", precisen les mateixes fonts.

El telefèric cobria el recorregut des del llac Maggiore fins a la muntanya de Mottarone quan, per causes encara sota recerca, el cable que el sustentava es va partir a 300 metres de l'estació d'arribada, en la part més alta del recorregut, on arriba a aconseguir els 1.400 metres d'altura sobre el nivell de la mar. Segons les fonts de 'Il Messaggero' hi havia onze persones a bord del telefèric i els dos nens han estat traslladats a un centre de Turín. Es desconeix l'estat de l'últim ocupant.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un Policia Nacional que practicava esport deté a un home que acaba de furtar una bossa" "Viola a la seua companya de pis en L'Algar"