Canales Rivera revela un secret extra molt térbol en ‘Secret Story’

El concursant ha confessat que, "Vaig canviar el testament del meu avi sense la seua aprovació"
Canales Rivera 'Secret Story' | Telecinco/Mediaset

José Antonio Canales Rivera va fer la seua Línia secreta de la vida en la gala de ‘Secret Story’ emesa anit. En un cert moment Carlos Sobera va donar pas a un vídeo en el qual el concursant revelava: "Vaig canviar el testament del meu avi sense la seua aprovació".


El presentador va aclarir que no es tractava del secret amb el qual el gadità participa en el programa de Telecinco, però va indicar que era una informació que afecta a tota la seua família i li va demanar explicacions sobre este tema.


Esta confessió ha deixat a tots amb la boca oberta, I és que és el testament "del pare de Paquirri", segons ha confirmat el presentador, com asseurà això a la família?


Canales Rivera explica què va passar amb l'herència del seu avi

 

Posteriorment ha sigut en la 'Línia de la vida' on Canales Rivera ha confessat què va fer amb el testament del seu avi. "Ell em volia donar tot a mi. Estava molt malalt i no tenia testament. Li vaig dir que s'havia d'organitzar i que no podia seguir així", va explicar en primer lloc.


"Ell sempre em deia: (esclafeix a plorar) "Amb el que jo tinc no has de torejar més. Ja a vosaltres no farà falta res", recordava emocionat. Canales revelava llavors que la seua mare, Teresa Rivera, havia sigut qui havia cuidat del seu avi en els seus pitjors moments. Així que va prendre una decisió: "Quan vam ser a la notaria perquè jo el nom meu el vaig canviar pel de la meua mamà", va anunciar.

El torero va confessar: "Ara no ho hauria fet perquè tinc dos fills".

El retrobament amb la seua mare

 

Canales Rivera no sabia que la seua mare li estava escoltant des de molt a prop. En concret, des del 'Poal' de 'La casa de los secretos'. Allí va poder sentir com el seu fill es va desfer en elogis sobre el "fort, capaç, intel·ligent i afectuosa" que és.

Carlos Sobera li va preguntar a Canales Rivera si la seua família estava al corrent que havia modificat el testament del seu avi.

El concursant va assegurar que tant la seua mare com els seus germans ho saben.


El torero li va dedicar múltiples elogis a la seua progenitora: "La meua mare és una campiona, és una dona increïble... A mi em sorprén diàriament. Té una fortalesa física i mental que molts la volgueren, molts xavals adolescents i gent ja amb una edat avançada". La va descriure com a "fort, capaç, intel·ligent i, sobretot, afectuosa".


El participant del 'reality' de Telecinco va protagonitzar un dels moments més emotius de la nit quan es va retrobar amb la seua mare, a la qual va poder abraçar a través d'una mampara. Alguns dels col·laboradors que estaven en el plató, com Gianmarco Onestini, van acabar plorant en veure l'escena.


Teresa Rivera li va demanar al seu fill que no es preocupara i li va comunicar que tot estava bé en l'exterior: "Tu eres fort, com jo. Tu no estàs només en cap moment. Anima't, que per a això estic jo ací".


Canales Rivera: "He perdonat a Isabel Pantoja"

 

No va ser l'única cosa que va confessar Canales Rivera. En la seua 'Línia secreta de la vida', el concursant de 'La casa de los secretos' va revelar que havia "perdonat" a Isabel Pantoja perquè "ha sigut una persona que es va equivocar". Es va pronunciar a més sobre els conflictes familiars i la seua recent ruptura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta emportar-se a una xiqueta de 3 anys quan passejava amb la seua àvia" "Gabby Petito va morir escanyada, segons l'informe forense"