Troben un crani menut en els Jardins de Vivers de València

Va ser trobat molt prop de la zona dels concerts de la Fira de Juliol per un home que passejava pels jardins
Imatge d'arxiu d'un crani trobat en una fosa   | Cedida

 

Descobriment macabre el que s'ha trobat recentment en els Jardins de Vivers de València. El dia 16 de juliol, cap a les 14.00 hores del migdia, un home que passejava per la zona va trobar un cap xicotet en la zona dels concerts de la Fira de Juliol. Tot seguit, va tocar a la Policia Nacional per a que acudiren a investigar-ho.

Quan els agents es van presentar, el veí els va entregar el crani i els va indicar el lloc a on l'havia trobat, davant de les sospites que fora el cap d'un xiquet de pocs mesos d'edat. Amb el cap en poder de la policia, els agents van decidir enviar-lo a la Unitat d'Antropologia Forense de l'Insitut de Medicina Legal de València per a que un especialista fera les anàlisis pertinents i determinara a qui podia correspondre el cap.

De moment, una de les hipòtesis que s'està sospesant és que puga ser el cap d'un mico menut, ja que en els Jardins de Vivers va haver fa temps un xicotet zoològic. De fet, segons ha avançat el diari 'Las Provincias', la mateixa Policia Nacional ha apuntat que poguera ser el crani d'una cria de ximpanzé enterrat fa temps en els jardins de Vivers.

Ara per ara, caldrà esperar a l'informe del tècnic forense per a acabar d'aclarir a qui o a quina espècie pertany el crani. De fet, fa un mes es van trobar restes de falanges en el lloc a on s'havien enterrat els cossos de les xiquetes d'Alcàsser i, encara que s'havia pensat que podrien ser ossos d'origen animal, sí que es va confirmar la procedència humana del material trobat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ACCIDENT: Un tramvia atropella a una dona en Alacant" "VALÈNCIA: Culpables de matar a conductor, de 30, i la filla, de dies, en l'A-35"