Carolina Ferre i Eugeni Alemany seran els qui donaran les campanades de Cap d'Any

Ho faran des de la plaça de l'ajuntament de València
Carolina Ferre, presentadoora d''À Punt Directe' | À Punt

 

Carolina Ferre i Eugeni Alemany són els presentadors elegits per À Punt per a donar les campanades des de la nova televisió valenciana el dia de Cap d'Any. Així, sis anys després de l'últim Cap d'Any de Canal 9 (en 2012 perquè tancà en 2013), la televisió autonòmica recupera este important esdeveniment amb dos dels rostres més coneguts de la cadena- Ells dos donaran les campanades des de la Plaça de l'Ajuntament de València, on els últims anys el Consistori ha organitzat festes per a este dia tan assenyalat. També este Cap d'Any no ha sigut menys i València tindrà una sèrie d'actes per als veïns en la Plaça, amb motiu del canvi d'any, per quart any consecutiu. Les activitats donaran començament a les 11.00 hores del matí, a les 12.30 hores hi haurà una celebració familiar, i a la nit, a partir de les 22.30 hores, tindran lloc les actuacions musicals de Innmir, Cinnamon o Boccachico.

Eugeni Alemany, presentador de 'Atrapa'm si pots' | À Punt

 

Qui preferisca quedar-se en casa i no menjar el raïm en la Plaça té l'opció de fer-ho a través d'À Punt, on trobarem a Carolina Ferre, conductora del programa vespertí 'À Punt Directe' i el conegut humorista Eugeni Alemany, presentador de l'espai 'Trau la llengua' i 'Atrapa'm si pots', el concurs de sobretaula sobre cultura general en clau d'humor. La nova Canal nou, amb a penes uns mesos de vida, es torba encara en fase de creixement, amb unes audiències molt baixetes, prop de l'1,5% amb un especial protagonisme dels informatius, entorn al 4% amb pics del 8% del share. À Punt Media de tota manera canalitza una part de la seua audiència a través d'Internet, des d'on es poden gaudir també de programes en directe, i a la carta. Des del passat juny, quan va començar les seues emissions de televisió, han reproduït 2 milions de vegades els seus continguts audiovisuals a través de les xarxes socials, i 2,9 milions a través de la web.

Aquesta elecció per a les campanades amb estos dos presentadors coneguts de l'antiga Canal 9 serà el reclam de la cadena per a captar al públic autòcton de la Comunitat Valenciana, per tal que vegen, després de sis anys, les campanades, en directe, en valencià.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Dos coneguts presentadors faran les campanades d’À Punt" "ATENCIÓ: Dos coneguts presentadors faran les campanades d’À Punt"