L'emotiva carta de despedida de la mare de Marta Calvo

«Puc fer el que li agradaria a Marta, somriure, obrir els ulls, estimar i seguir endavant»
Mare i filla estaven molt unides | Facebook - Marisol Buron

'Per Marta Calvo Buron' és el nom d'un grup públic de Facebook, a on la mare de la xica, presumptament assassinada en Manuel, en la Ribera (València), ha publicat una emotiva carta de despedida per a la seua filla

«Puc plorar perquè se n'ha anat o riure perquè ha viscut. Puc tancar els ulls i resar per a que torne, o puc obrir-los i vore tot el que ha deixat. El meu cor pot estar buit perquè no la puc vore, o pot estar ple de l'amor que compartirem. Puc plorar, tancar la meua ment, sentir el buit, o puc fer el que li agradaria a Marta, somriure, obrir els ulls, estimar i seguir endavant... Et portaré en el meu cor, princesa. T'estima, la teua mami».

Han sigut moltes les reaccions al missatge de Marisol Buron, donant-li molt de suport i qualificant-la de mare coratge. 

Mare i filla estaven molt unides. És més, Marta li va enviar la seua ubicació a sa mare una volta va arribar a la casa de Manuel a on, presumptament, la jove va ser assassinada. Era una cosa que solia fer quan quedava amb desconeguts o xics que coneixia des de feia poc de temps.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Destrossa el seu cotxe després de ser multat en València" "Atraca una gasolinera d'Orihuela amb un ganivet de grans dimensions"