Cau una xarxa de 14 persones que robava, venia objectes i traficava amb droga des d'Alacant

La Guàrdia Civil va detindre una xarxa que també es dedicava al robatori i venda d'objectes
Part del material confiscat per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil d'Alacant ha detingut a Almoradí a un total de 14 persones per suposadament formar una xarxa dedicava al robatori d'objectes en habitatges i magatzems i a la seua posterior venda. Els arrestats també oferien droga a la seua clientela habitual, segons ha informat l'institut armat en un comunicat. Se'ls atribuïxen fins a huit delictes de robatori amb força en habitatges, altres sis de robatori amb força en vehicles, dos continuats de furt i encobriment, respectivament, un més contra la salut pública i un últim de pertinença a organització criminal.

Els detinguts són 12 homes i dos dones, espanyols i marroquins, amb edats entre 19 i 48 anys. Els agents els han intervingut objectes robats per valor de 10.000 euros. La suposada xarxa es va dedicar durant mesos a vendre objectes sostrets en robatoris a l'interior d'habitatges, magatzems i vehicles. A més, a la clientela que acudia a comprar els objectes robats els oferien droga.

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home agredix a la seua dona en el centre de València" "El secret de l'home de Susanna Griso que va a enfadar a molts espanyols"