Cayetano Martínez de Irujo en l'UCI

Eugenia Martínez de Irujo visita al seu germà, Cayetano, a l'hospital i confirma que està en l'UCI

El Duc d'Arjona ha sigut intervingut per una obstrucció intestinal. La seua germana Eugenia Martínez de Irujo l'ha visitat este dissabte confirmant que es troba actualment en l'UCI. A la seua sortida de la Clínica La Luz de Madrid, on està ingressat Cayetano Martínez d'Irujo de 58 anys, la seua germana ha assegurat que havia passat la nit "bé, tranquil". Reconeixia no obstant això que l'estat d'ànim del fill de la duquessa d'Alba no era el millor, ja que este problema de salut "li està donant molt la llauna", ha dit la duquessa de Montoro a les preguntes dels periodistes. Per part seua, Bàrbara Mirjan, actual parella de l'aristòcrata, també l'ha visitat este dissabte per a estar en estos durs moments el més prop possible a la seua parella.

Cayetano Martínez de Irujo va haver de ser operat d'urgència este divendres. L'aristòcrata encara que va ingressar pel seu propi peu el dijous per una suposada gastroenteritis, ràpidament el seu quadre clínic va empitjorar. Finalment, va ser operat d'urgència per una obstrucció intestinal i no és la primera vegada que ho sofreix. De fet, esta és l'onzena ocasió que el duc d'Arjona ha de ser tractat per la mateixa malaltia. "Les deu operacions que vaig tenir van ser fruit del dolor emocional que vaig viure després de la mort de la meua mare. Ja ho he superat. Sóc una altra persona", ens deia el protagonista fa tan sols unes setmanes amb motiu dels seus plans de crear una Fundació Cayetana d'Alba a Sevilla. Mentrestant, l'any 2015, el comte de Salvatierra va estar a punt de morir a causa d'una peritonitis, derivada d'esta obstrucció intestinal: "He vist la mort de prop", va revelar amb angoixa llavors.

"Si hagués arribat a l'hospital sis hores més tard, hauria estat irrecuperable per una paralització d'òrgans i una infecció en la sang", va explicar en el seu moment. Va ser el doctor Enrique Moreno qui li va salvar la vida, prestigiós metge que també va ajudar de manera crucial en el seu moment a Raphael i altres rostres coneguts. Precisament, este cirurgià ha estat el que ha tornat a operar al fill de la duquessa d'Alba. D'altra banda, este contratemps per a Cayetano té lloc a només una setmana de les noces del seu nebot, Carlos Fitz-James Stuart, amb Betlem Corsini, que escenificarà el retrobament de tots els germans. Sobre l'enllaç, Eugenia Martínez de Irujo ha comentat este dissabte que tot segueix endavant "amb les mesures oportunes" que estableixen les restriccions anti-COVID. Mentrestant, espera que el seu germà es recupere a temps per a no faltar a una cita que, també a ell, li fa especial il·lusió. "Tornar a Llíria sempre és un bonic record", va reconéixer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desfilada davant la jutgessa dels detinguts en la trama de les mossegades" "Una dona agredeix a la seua parella amb una barra metàl·lica"