Es reprén la cerca de Marta Calvo després d'un gir en la investigació

Una trentena d'agents estan rastrejant una pedrera en manual on podria estar el cos
Jorge, l'assassí de Marta Calvo | Xarxes Socials


La Guàrdia Civil ha començat a buscar de nou a la jove Marta Calvo. Es busca el seu cos en una zona de València en la qual els agents de l'OCU creuen que Jorge Ignacio Palma podia haver estat amb ella i es podia haver desfet allí del cadàver.


Marta Calvo va desaparéixer el 7 de novembre de 2019. La jove va acudir a casa del detingut on van mantindre relacions sexuals.

Ell va assegurar que la dona va consumir molta droga i va començar el dia morta. Va assenyalar que es va espantar i que es va desfer del seu cos en diversos contenidors de la zona, però mai es van trobar restes mortals de la desapareguda.


Al presumpte assassí se li investiga per la mort d'altres tres dones amb les quals havia mantingut relacions sexuals i per la denúncia d'altres set dones que van sobreviure a les seues pràctiques de la 'festa blanca'.

El detingut contractava els serveis de prostitutes i quan mantenien relacions introduïa drogues en les parts íntimes d'estes. Moltes d'elles es negaven i van aconseguir sobreviure a este atac.


Cerca en una pedrera pròxima a Manuel

 

La Guàrdia Civil ha començat este matí les labors de rastreig en una pedrera pròxima al poble de Manuel per a buscar el cadàver. Una trentena d'agents de la Unitat Central Operativa (UCO) i de diversos grups de la Comandància de València participen en l'operatiu amb gossos ensinistrats en la detecció de restes cadavèriques en les labors de rastreig en una pedrera pròxima a Manuel.

Els agents tenen previst rastrejar hui la pedrera, un xicotet abocador il·legal, un pou i altres punts situats als afores del nucli urbà de Manuel. Segons els posicionaments del seu telèfon, el delinqüent colombià va estar dos hores en un paratge pròxim a la seua casa poc després de la mort de Marta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un jove trans és atacat a València per un grup" "Un terratrémol de magnitud 7,1 sacseja Mèxic"