Els cinc mesos consecutius de vaga d'examinadors deixa a més de 20.000 alumnes sense el carnet de conduir a València

La província de València és una de les més afectades amb 13.000 cancel·lacions i amb 78.000 alumnes menys respecte el 2016

Preocupació i incertesa. Així es senten els responsables de les autoescoles de la Comunitat davant les constants vagues convocades pels examinadors. I és que, des que el passat 19 de juny començaren a realitzar parades, s'han quedat pel camí un total de 20.000 valencians sense poder realitzar l'examen pràctic i amb la qual cosa sense poder aconseguir el carnet de conducció. Són, per tant, ja cinc mesos consecutius de conflicte entre els examinadors i la Direcció General de Tràfic (DGT). I d'esta situació els principals afectats són les persones interessades a aconseguir el carnet de conducció i també les autoescoles, ja que econòmicament el suposa un colp dur.

La província de València, una de les més afectades 

Segons publica hui 'Levante-EMV' en la seua portada, la província de València és una de les més afectades amb 13.000 cancel·lacions i amb 78.000 alumnes menys respecte el 2016. D'altra banda, en l'àmbit nacional la xifra d'examinadors també s'ha disminuït de manera significativa.

Esta setmana el director general de Tràfic, Gregorio Serrano, ha decretat un 50% de serveis mínims per al mes de desembre en cas que continuen les parades. A més, va assegurar que s'incorporaran un total de 20 examinadors en plantilla per a agilitzar les proves. Una decisió que des de les autoescoles han valorat de manera «positiva» i que permetrà deixar enrere este conflicte.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'eleven a 15 els arrestats per les agressions del 9 d'Octubre amb dos detinguts més" "La polèmica proposta de Podemos després del que li va succeir a la víctima de 'La Manada'"