Un cocaïnòman quadruplica la taxa d'alcoholèmia en Vinaròs

Ja li havien llevat el carnet fins a tres voltes per fets similars
Al conductor, ja li havien llevat el carnet fins a tres voltes per fets similars  | cedida

La Policia Local de Vinaròs ha enganxat a un home begut al voltant i que, a més, havia consumit cocaïna, en esta localitat del Baix Maestrat (Castelló). Es tracta d'un conductor a qui la Policia no és la primera volta que enganxa baix l'efecte de les drogues, ja que li havien llevat el carnet de conduir fins a tres voltes per fets similars en 2010, 2013 i 2014.

Segons ha avançat 'Mediterráneo', la Policia va parar al vehicle, que conduïa l'investigat, en el camí Rossell d'esta localitat cap a les 15.30 hores i, en apreciar l'olor d'alcohol i l'estranya forma de parlar del conductor, el van sotmetre a una prova d'alcoholèmia i una altra de drogues.

Segons la Policia, l'acusat va donar positiu en cocaïna i 1.11 mg/l en el test d'alcoholèmia, quatre voltes més de la quantitat permesa. En un segon intent de fer-li la prova d'alcoholèmia, que es sol fer sempre per si falla, el conductor es va negar, pel que els agents l'acusen d'un delicte contra la seguretat viària i un altre per negar-se a fer la prova.

La Policia Local de la localitat castellonenca, en comprovar els seus antecedents penals, va decidir immobilitzar el cotxe, que passarà a disposició del jutge, i llevar-li el carnet de forma preventiva fins que el jutge decidisca si li tornaran a llevar el carnet, donats els antecedents penals per fets similars.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualitzat: Comença el juí a un dels majors pederastes valencians" "Vídeo: Uns xics bolquen un lavabo portàtil amb un altre jove dins en Onda"