'Compañeros': Nou anys després de la sèrie

Alguns han pogut fer-se un lloc en altres espais televisius i col·laborar en sèries com 'Siete Vidas'
Imagen de los 'Compañeros' de Antena 3 | ANTENA 3

Cada persona tenen una mítica sèrie que li ha marcat en la seua vida, en el cas de l'època dels 90, 'Compañeros' va ser una de les sèries més reeixides de la cadena d'Antena 3. 

  

  

En este sentit, els protagonistes de la sèrie han patit diversos canvis després de l'últim episodi d'esta. Diversos d'ells no han aconseguit mantenir-se en el món de la pantalla xicoteta, com informa 'ocio.net', així i tot hi ha varis que van aconseguir fer-se un buit en el món televisiu. 

  

Antonio Hortelano 

Després de nou anys de la sèrie, el xic dolent Quimi, interpretat per Antonio Hortelano, que s'enamora de Valle, la xica bona, ha provat més coses després de 'Compañeros'. D'esta manera, Antonio també es va deixar vore en 'Más de mil cámaras velan por tu seguridad' o 'Cosas de brujas'. No obstant això, durant uns anys va ser difícil trobar papers, però ara sembla que li està anant millor, ja que ha participat en 'El dos d'Alba' o 'Sin identidad'.

Imatge d'Antonio Hortelano | Cedida

 

Eva Santaloria

Per contrapartida, Valle, interpretada per Eva Santolaria, ha tingut una destinació diferent del seu enamorat en la sèrie. En este sentit, a la xica bona li va anar molt bé durant els primers anys després de la sèrie, va aconseguir un paper en la sèrie 'Set Vides', però després d'açò solament l'hem vist en 'Els misteris de Laura' i 'Héroes'.

Imatge d'Eva Santaloria | Cedida

 

Francis Lorenzo 

  

Per la seua banda, un dels profes favorits de la sèrie interpretat per Francis Lorenzo, sí que ha aconseguit mantenir-se vigent, ja que ha col·laborat en la famosa producció d''Águila Roja', on es va convertir en l'angonista de la sèrie protagonitzada per David Jener.

Imatge de Francis Lorenzo | cedida

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"DRAMÀTIC: Alba Carrillo, destrossada" "ATENCIÓ: El fals mite de l'alcohol que ningú hauria de creure's mai més"