Concentració per la manca de seguretat a la presó de Villena

La concentració serà demà 9 de setembre a 12 h, en rebuig de l'agressió soferta per la subdirectora de Seguretat d'Alacant II

Esta setmana es coneixia el brutal atac que dilluns passat, 6 de setembre, patia la sotsdirectora de seguretat del CP Alacant II. Va ser a la porta de casa, quan un grup de 5 o 6 individus encaputxats la van envoltar i van acovardir. La víctima va patir diversos cops a la cara, mentre era amenaça de tenir "la boca tancada".

A més, es coneixia que la sotsdirectora ja havia rebut amenaces d'este tipus via WhatsApp. Era a través d'un número ocult. Després de l'atac sofert, la funcionària de IIPP va denunciar els fets davant les Forces i Cossos de Seguretat.

Ha estat tal la condemna a este fet, i són tantes les vegades què s'ha denunciat la falta de seguretat a les presons, que els centres penitenciaris de país s'han unit per esta causa.

Així, els centres penitenciaris han convocat concentracions de rebuig per l'agressió soferta per la subdirectora de Seguretat d'Alacant II.

Els serveis centrals de la Secretaria General de IIPP, al costat dels centres penitenciaris, han convocat estes concentracions per hui, 9 de setembre.

Serà a les 12 h, I al Centre Penitenciari Alacant II, a Villena, assistirà el secretari general d'Institucions Penitenciàries, Ángel Luis Ortiz. L'acompanyarà la subdelegada de Govern a Alacant, Araceli Poblador.Concentracions per la seguretat

 

No és la primera vegada que els treballadors penitenciaris denuncien la manca de seguretat en estos centres. Dilluns passat, 16 d'agost, els treballadors del Centre Penitenciari de Villena van patir diversos atacs violents per part d'alguns dels interns més conflictius i perillosos del departament d'aïllament.

L'agressió a la sotsdirectora ha estat la gota que ha fet vessar el got, per això s'han convocat  estes  concentracions per intentar revertir la situació.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una jove en un accident de moto a Borriana" "La Justícia ordena la reobertura del cas Yéremi Vargas"