Quatre anys i tres mesos de presó per a l'agressor que va colpejar i va robar a una anciana en València

Les càmeres de seguretat de l'edifici van captar com l'agressor va agredir brutalment a la víctima per a llevar-li la bossa de mà
Quatre anys i tres mesos de presó per agredir i robar a l'anciana | Twitter

El passat mes d'agost, les im√†tgens d'un violent atracament a una anciana en un portal del centre de Val√®ncia van commocionar a tota Espanya. En elles es podia vore clarament com el lladre, despr√©s d'intentar apoderar-se de la bossa de m√† de la dona, li va propinar una forta colzada en el rostre i la dona va caure desplomada i commocionada a terra.

Segons ha avan√ßat el diari 'Mediterr√°neo', este divendres, 5 de mar√ß, l'Audi√®ncia Provincial de Val√®ncia ha condemnat a l'agressor a quatre anys i tres mesos de pres√≥ per un delicte de robatori amb viol√®ncia amb les circumst√†ncies agreujants d'ab√ļs de superioritat i reincid√®ncia, en tindre una condemna pr√®via per un robatori amb for√ßa en Alcal√° de Henares.

A dem√©s, l'ara condemnat haur√† de pagar una multa de 180 euros per un delicte lleu de lesions. Aix√≠ mateix, l'agressor haur√† d'indemnitzar a la v√≠ctima amb 980 euros per les lesions i els diners furtats, en concepte de responsabilitat civil.

Les conseq√ľ√®ncies del brutal atac a la dona

Durant el judici celebrat per conformitat, l'acusat, de 35 anys i nacionalitat romanesa, va recon√®ixer els fets i va acceptar una rebaixa en la pena que inicialment demanava el Ministeri Fiscal, de sis anys de pres√≥, i la sol¬∑licitada per l'acusaci√≥ particular, que demanava un altre any i nou mesos pel delicte de lesions a dem√©s dels sis pel robatori amb viol√®ncia.

Donat l'acord aconseguit no va ser necessari que la seua v√≠ctima haguera d'entrar a declarar i reviure la brutal agressi√≥ patida. La dona, que es va mostrar satisfeta per la r√†pida condemna al seu agressor, va patir a conseq√ľ√®ncia de l'atac una ferida en els ossos del nas, hematoma en un ull i un traumatisme cranial pel que va haver de rebre assist√®ncia facultativa.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Rescaten a dos persones en cremar-se una casa en Torrevieja" "Intenten escanyar a un home per a robar-li en València"